Opremljena je najsavremenijim mašinama, za montažu i balansiranje guma.

Vršimo usluge: 

  • Montaze svih vrsta pneumatika za putnička i kombi vozila
  • Demontaže
  • Balansiranje
  • Čepovanje

Auto centar Caruso spada među najpovoljnije dilere auto guma za putnička vozila i gume za terenska i laka dostavna vozila. 

U slučaju da nemamu trenutno na stanju dimenziju koja Vama treba, moguća je brza porudzbina.

U cenu guma kupljenih kod nas je uračunata i besplatna montaža u našem servisu.

Za sve informacije pozovite: 0644912572 Milenko

U našem objeku se nalazi ispitno mesto AMSS-a gde možete uraditi: 

  • HOMOLOGACIJU SVIH VRSTA VOZILA
  • ATEST PLINA

Kontakt: 0659877911

dejan.lavrnja@cmv.rs 

UTISKIVANJE BROJEVA ŠASIJE I BROJA MOTORA

  • Utiskivanje brojeva predstavlja postupak laserskog ili mehaničkog označavanja identifikacione oznake na vozilo, odnosno na motor vozila
  • Identifikaciona oznaka vozila (broj šasije) je jedinstven i nedvosmislen alfanumerički kod koji proizvođač dodeljuje vozilu kako bi osigurao odgovarajuću identifikaciju vozila.
  • Identifikaciona oznaka motora je oznaka koja je određena nizom slova i brojeva kojim proizvođač jedinstveno označava motor i na osnovu koje se mogu utvrditi tehničke karakteristike motora. Sastoji se od tipske oznake i serijskog broja.

KADA JE POTREBO UTISKIVANJE?

Utiskivanje ID oznake vozila ili motora se vrši ako se na tehničkom pregledu u postupku identifikacije utvrdi da je utisnuta ID oznaka oštećena ili istu nije moguće očitati na mestu fabrički predviđenom za njeno utiskivanje.

POSTUPAK ZA DOBIJANJE NOVE ID OZNAKE

Nakon što je utvrđeno oštećenje ili nepostojanje ID oznake, privredno društvo ovlašćeno za vršenje tehničkog pregleda vozila će izdati izveštaj o ID oznaci, na osnovu kog vlasnik vozila podnosi zahtev za utvrđivanje ID oznake nadležnoj policijskoj upravi, odnosno stanici. Uz izveštaj i zahtev, vlasnik podnosi i dokaz o plaćenoj naknadi za forenzički pregled ministarstva unutrašnjih poslova i odgovarajući dokaz o vlasništvu vozila.

Prilikom forenzičkog pregleda procenjuje se mogućnost očitavanja ID oznaka, odnosno da li je potrebno utiskivanje istih, o čemu se izdaje Potvrda o  izvršenom forenzičkom pregledu.

Ukoliko prilikom forenzičkog pregleda nije moguće utvrditi ID oznaku vozila, niti se pegledom može ustanoviti tipska oznaka motora, stranka je u obavezi da pribavi potvrdu odgovarajućeg ovlašćenog predstavnika predmetne marke  vozila u Republici Srbiji, koji će na osnovu neposrednog uvida izdati izveštaj o tipskoj oznaci motora koji se nalazi u predmetnom vozilu.

POSTUPAK UTISKIVANJA ID OZNAKE

Na osnovu potvrde o izvršenom forenzičkom pregledu, ovlašćeno pravno lice utiskuje odgovarajuću ID oznaku vozila/motora.

Utiskivanje se vrši laserskim štampačem, ukoliko to fizički nije moguće, vršiće se sredstvima za mehaničko utiskivanje. Nakon utiskivanja, stranka dobija potvrdu o izvršenom utiskivanju sa kojom odlazi na tehnički pregled vozila, gde završava postupak tehničkog pregleda i registracije vozila.

ZAŠTO IZABRATI AUTO CENTAR CARUSO

Zato što kod nas možete izvršiti kompletnu proceduru oko utiskivanja ID oznaka vozila i motora u najkraćem roku. Od tehničkog pregleda, kompletiranja dokumentacije za forenzički pregled i na kraju utiskivanja ID oznake i završetka tehničkog pregleda i registracije.

Za sve informacije i zakazivanje pozovite broj:

0637794256 Vladimir

Tehnički pregled Novi Sad

U našem objektu se nalazi filijala PaySpota gde možete uraditi sledeće:

Brzo i lako plaćanje svih računa

Komunalije, Telekom, Mobilni operateri, Srbijagas…