Opremljena je najsavremenijim mašinama, za montažu i balansiranje guma.Pružamo sve vrste vulkanizerskih usluga u najkraćem mogućem roku:

  • Montaza svih vrsta pneumatika za putnička i kombi vozila
  • Demontaža
  • Balansiranje
  • Čepovanje

Kako je filtera za vozilo zaista mnogo, a najveći broj vozača ne zna koji konkretno filter ide u njihovog četvorotočkaša, obezbedili smo specijalnu pogodnost – prilikom poručivanja ulja, naši operateri će vas pitati i da li vam je potreban filter ulja.

Ukoliko se odlučite i za promenu filtera, dobićete detalje o tipu zemenskog filtera i njegovoj ceni, koji možete preuzeti u našem objektu. Naša usluga vam ovim omogućava da kompletan proces zamene ulja i filtera bude obavljena na jednom mestu.

Takođe, nas kod možete izvršiti proveru kompletnog kočionog sistema i ukoliko postoji potreba, izvršiti zamenu delova.

Perionica automobila je opremljena savremenim uređajima za mašinsko pranje vozila, postavljenih u 100m2 zatvorenog prostora.

U ponudi imamo sve vrste pranja vozila – ručno pranje, mašinsko pranje, beskontaktno pranje i dubinsko pranje enterijera ili hemijsko čišćenje, nakon čega vozilo izgleda kao novo i ima veoma prijatan miris.

Radimo i poliranje vozila, od manjih oštećenja do potpune restauracije, kao i poliranje farova kojima potpuno povratimo izgled i funkcionalnost. Auto perionica u okviru Auto Centra Caruso nudi sve što može da se zamisli – skidanje nalepnica,eliminacija ogrebotina i “tuđe” farbe, skidanja katrana, kamenca i dr.

Da biste vaš automobil održali u željenom stanju potrebno je da brinete o njemu, kako u vožnji, tako i posle nje. Pomoću auto kozmetike, tehničkih sprejeva i boja i lakova u spreju održavajte vaš automobil u „top formi“.

Auto kozmetika koja je u našoj punudi obuhvata kvalitetne brendove koji brinu o kvalitetu enterijera, plastike, stakla, boje i mnoštvo sitnica koje dopunjuju prijatan osećaj u kolima, služe zaštiti, kao i poboljšanje ergonomije u kolima.

Auto centar Caruso spada među najpovoljnije dilere auto guma za putnička vozila i gume za terenska i laka dostavna vozila. Uz to, uvodimo i brojne novine kako bismo što više olakšali izbor i kupovinu guma našim kupcima. U cenu guma kupljenih kod nas je uračunata i besplatna montaža u našem servisu.